18-11-09

GROOTOUDERDAG

omaopadag

Vandaag vierden we grootouderdag op school.  We startten de dag met een lekker ontbijt in de eetzaal.  Na de maaltijd strekten we even de benen op de speelplaats.  Rond 10u15 konden de grootouders een bezoekje brengen aan de klas. 

Het thema was dit jaar 'gezondheid'.  Onze klas werkte rond de zintuigen.  Elk duo of groepje kreeg een bundel met daarin een reeks opdrachten.  Zo moest er oa geproefd en geroken worden met een blinddoek aan.  Er stond ook een voeldoos (Dankjewel juf Kaatje!), op de computer kon je muzieknotenmemory spelen, de woordenboeken lagen klaar om spreekwoorden op te zoeken...  Enkele leerlingen ondervonden deze ochtend al dat sommige voor ons doodgewone dingen, reuzemoeilijk uit te voeren zijn als je blind bent!  De trukendoos werd bovengehaald om toch te slagen! 

Het was heel leuk om te zien hoe de oma's en opa's meedachten of meewerkten.  De meesten hadden in ieder geval plezier met hun kleinkind.  Ik denk dat er hier en daar een oma of opa toch stiekem wenste opnieuw in de schoolbanken te zitten!! 

De foto's kun je nu al bekijken en downloaden!!  Rechterkolom onder de rubriek "foto's" vind je de link "grootouderfeest".

Dankjewel aan alle oma's en opa's voor de talrijke opkomst en de oprechte interesse in jullie kleinkind!Lachen

Juf Katlijn

16:47 Gepost door juf Katlijn in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.