16-02-12

Move tegen pesten én dikke truiendag

Het kon niet op, vandaag, het was namelijk dikke truiendag én we deden mee aan de 'Move tegen pesten'-oproep van Ketnet.

's Ochtends herhaalden we, als opwarmertje van de dag, de move nog eens op de speelplaats.  daarbij waren ook de kleuters en peuters van de partij.  Iedereen zette z'n beste beentje voor op het ritme van de muziek en sloeg de pesters gezwind van z'n armen...  Aan stoere blikken ontbrak het ook niet!

Daarna trokken we in kleine groepjes, gewapend met een grote vuilniszak en met een scherpe speurdersblik rond op het schooldomein om alle afval op te rapen.  Vorig jaar haalden we bijna 6 vuilniszakken afval op, maar nu was dit gedaald naar 1 volle zak.  Joepie!!

Juf Vicky lichtte het MOS-project wat toe, zodat we als school werk kunnen maken van milieuzorg.

Daarna mocht iedereen nog eens lijf en leden rekken en strekken tijdens een superleuke estafette waarbij ook de lachspieren getraind werden ;-).

Om 13u30 stonden alle kinderen van de lagere school paraat om de Move tegen pesten uit te voeren.   Uit volle borst werd mee afgeteld met presentator Brahim waarna iedereen het beste van zichzelf gaf.

Een keitoffe dag met méér dan één waardevolle boodschap!!move tegen pesten

Tot morgen,

juf Katlijn

23:07 Gepost door juf Katlijn | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.