16-09-12

Start!

Hallo iedereen,

Het nieuwe schooljaar loopt na 2 weken intussen al op rolletjes.  Er veranderde nochtans heel wat!  De kleuterblok werd in de vakantie stevig onder handen genomen door de directeur, de juffen, de meesters, het onderhoudspersoneel en enkele hulpvaardige ouders.  Elke klas kreeg o.a.een nieuw kleurtje, aangepast aan de klaspop.  Op de blog van meester Dave (link zie rechterkolom) kun je daar meer over lezen (en zien).

Meester Dave heeft trouwens een iets andere taak dan vorig jaar. De kindjes van het tweede zitten nu samen met die van het derde bij hem in de klas. 

Ik neem nog steeds de meiden en kerels van vijf en zes voor m'n rekening.  'k Heb goed en veel getraind deze vakantie om jullie allemaal de baas te kunnen.  Grapje. ;-)

Vanaf dit schooljaar kunnen kinderen die in de opvang blijven of thuis geen kalm plekje vinden om te werken, na school naar de huiswerkklas komen.  In een rustige sfeer kunnen jullie huiswerk maken of studeren.  Zo heb je 's avonds nog lekker veel vrije tijd!

Vorige week zijn we gaan oefenen op het verkeersparcours van de politie.  (Foto's volgen nog)  Vrijdag is het strapdag en dan mogen jullie tonen hoe goed jullie de verkeersborden en -regels nog kennen.  We vragen om vrijdag met de fiets naar school te komen.  Indien dat wat moeilijk is, mag je je fiets altijd eerder deze week op school zetten.  Meer uitleg volgt in klas!!

Tot morgen,

juf Katlijn

22:25 Gepost door juf Katlijn | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.