21-09-14

3 drukke weken

Hoihoi iedereen, 

We zijn nog maar drie weken in dit schooljaar gerold, maar ik heb het gevoel dat het al véél langer is, want we hebben al superveel gedaan.  Denk maar aan de leuke buitenlessen, het verkeersparcours, strapdag... En er staat nog héél wat boeiends op het programma!Lachen

Voor de leerlingen en hun ouders van het 6de is deze blog niet nieuw, maar voor de leerlingen uit het 5de is dit misschien de eerste keer dat ze een kijkje komen nemen op deze blog.

Beernem, De drie beertjes, 5de en 6de, berenklasje

 

 Een leuke bende....Knipogen

 

Op deze klasblog post ik af en toe (niet zo vaak dus) een artikeltje of verslagje over wat we uitgespookt hebben in klas. Zoals jullie intussen wel gemerkt hebben, loop ik vaak met een fototoestel rond m'n nek of in de hand. Ik hou ervan leuke situaties vast te leggen met de camera. Als jullie graag nog eens alleen of met familie en vrienden willen herbeleven wat we zoal gedaan hebben met de klas,neus dan eens rond in de foto-albums. Die kun je vinden in de rechterkolom. Het blogprogramma doet wat raar met het ordenen, vandaar starten mijn albums met het jaartal waarin de foto's genomen zijn. Het eerste album van dit schooljaar is 2014 6a. 

Heel veel plezier tijdens jullie snuistermomenten!!

Juf Katlijn

Fotograaf plaatjes

 

12:56 Gepost door juf Katlijn | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |